Κληρικολαϊκή σύναξη στην ενορία μας τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου

Κληρικολαϊκή σύναξη συγκαλείται στην ενορία μας τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, στις 6.30 μ.μ. (αμέσως μετά την ιερά Ακολουθία του Εσπερινού). Η Σύναξις αυτή πραγματοποιείται αφ΄ ενός μεν διότι αποτελεί ανάγκη και διάθεση των ενοριτών να εκφράσουν τις απόψεις τους πάνω σε διάφορα ζητήματα που αφορούν στο ενοριακό εκκλησιαστικό γεγονός και αφ΄ ετέρου διότι αυτή είναι και η παρότρυνσις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, όπως εκφράστηκε στο υπ' αριθμ. 63/31.08.2001 Εγκύκλιον Σημείωμα αυτής.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στο Εγκύκλιο αυτό Σημείωμα, σκοπό των κατά περιφέρειαν συνάξεων, που θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις ενορίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών,  αποτελεί η καταγραφή των απόψεων – προτάσεων, τόσο των Κληρικών όσον και των εθελοντών στελεχών μας επί του θέματος της εν γένει ποιμαντικής της καθ' ημάς Ιεράς Αρχιεπισκοπής. Ειδικότερον, θα ήταν ιδιαιτέρως χρήσιμο εάν έκαστος Κληρικός ή λαϊκός απαντούσε ειλικρινώς εις το ερώτημα: «Ποιές ελλείψεις - προβλήματα παρατηρούνται μέχρι σήμερα εις την Ιεράν Αρχιεπισκοπήν Αθηνών; Ποιές είναι οι προτάσεις σας δια την αρτιοτέραν διαποίμανσιν των πιστών;»

Στην ενοριακή Κληρικολαϊκή μας Σύναξη θα συμμετάσχουν οι Ιερείς, οι Επίτροποι, οι Ιεροψάλτες, οι Νεωκόροι, τα μέλη του Φιλοπτώχου Ταμείου, οι Κατηχητές και τα υπόλοιπα Στελέχη του νεανικού έργου, τα μέλη της Ενοριακής Νεανικής Εστίας, οι εθελοντές της Αιμοδοσίας, οι εθελόντριες του Εράνου Αγάπης και όλοι οι συνεργάτες του ενοριακού έργου. Στη διάρκεια της Συνάξεως θα γίνει και ενημέρωσι δια το μέχρι τώρα επιτελεσθέν ποιμαντικό και φιλανθρωπικό έργο.

Είστε όλοι προσκεκλημένοι... Ελάτε να συζητήσουμε για την ενορία μας...

ΕΚ  ΤΟΥ  ΙΕΡΟΥ  ΝΑΟΥ


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ