Γραφτείτε συνδρομητής!

Γραφτείτε συνδρομητής!

Γραφτείτε συνδρομητής!

Slide background
Slide background

Το ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου, τελείται εγγιζούσης της εορτής των Χριστουγέννων και εν τω μέσω της Μ. Τεσσαρακοστής, προς σωματική και ψυχική ίαση και ενίσχυση των ενοριτών μας.

Το ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου τελείται ακόμη κάθε Μεγάλη Τετάρτη εσπέρας.

Γύρω από το ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα μας:

Ευχέλαιο - Είς ίασιν ψυχής και σώματος...

Είναι κάποιος από σας άρρωστος; Να προσκαλέσει τους πρεσβυτέρους της Εκκλησίας να προσευχηθούν γι’ αυτόν και να το αλείψουν με λάδι, επικαλούμενοι το όνομα του Κυρίου. Και η προσευχή που γίνεται με πίστη θα σώσει τον άρρωστο, ο Κύριος θα τον κάνει καλά. Κι αν έχει αμαρτίες, θα του τις συγχωρήσει.  

(επιστολή Ιακώβου, κεφάλαιο 5 ,στίχοι 14-15)
© Copyright 2023 Καθεδρικός Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Φανερωμένης Χολαργού Back To Top

Δόξα σε Σένα Χριστέ, Λόγε του Θεού και Σοφία και Δύναμη και Θεέ Παντοκράτορα. Τι να Σού αντιδωρίσουμε εμείς οι άπραγοι για όλα όσα μας χάρισες; Όλα μας τα ᾿χεις δοσμένα Εσύ και τίποτ᾿ άλλο δεν ζητάς από μας πάρα ν᾿ αποδεχτούμε τη σωτηρία που μας πρόσφερες, δίνοντάς μας ακόμα και τη δύναμη για να το κάνουμε. Και την προσπάθειά μας πάλι νιώθεις για χάρη, γιατί είσαι απερίγραπτα αγαθός. Σ᾿ ευχαριστούμε, Εσένα που μας έδωσες την ύπαρξη, μα και μας χάρισες την αιώνια ζωή· Εσένα που και όταν την χάσαμε και την αρνηθήκαμε, μας οδήγησες πίσω σ' αυτήν με την ενανθρώπησή Σου, που καμιά γλώσσα δεν τολμά να ερμηνεύσει.

Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού