Γραφτείτε συνδρομητής!

Γραφτείτε συνδρομητής!

Γραφτείτε συνδρομητής!

Slide background
Slide background

Κατά το νέο διδακτικό έτος 2016 - 2017 θα πραγματοποιηθούν στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού μαθήματα βυζαντινής μουσικής, ψαλτικής και αναλογίου.

Τα μαθήματα παραδίδονται ως εξής :

Για αρχαρίους :
Κάθε Τρίτη, στις 5.00 μ.μ.
Από τον Λαμπαδάριο του Ιερού Ναού μας κ. Διονύση Θανασούλια.

Τμήμα  Αναστασιματαρίου :
Κάθε Τετάρτη στις 6.00μ.μ.
Από τον Λαμπαδάριο του Ιερού Ναού μας κ. Διονύση Θανασούλια.

Τμήμα σύντομου Αναστασιματαρίου :
Κάθε Πέμπτη στις 6.00μ.μ.
Από τον Εκπαιδευτικό - Καθηγητή βυζαντινής μουσικής κ. ‘Απόστολο Παρίση

Για προχωρημένους (μέχρι επίπεδο πτυχίου και διπλώματος) :           
Α΄ τμήμα κάθε Δευτέρα  στις 6.00 μ.μ. (έως 9.30 μ.μ.), και Β΄ τμήμα  κάθε Τετάρτη στις 6.30μ.μ. (έως 9.30 μ.μ.), από τον Πρωτοψάλτη του Ιερού Ναού μας κ. Γεώργιο χατζηχρόνογλου

Όλα τμήματα λειτουργούν στη νέα αίθουσα του ενοριακού Πνευματικού Κέντρου (κάτω από το Παρεκκλήσιο του Αγίου Ραφαήλ) και στο ιερό Παρεκκλήσιο των Παμμεγίστων Ταξιαρχών (κάτω από το Ιερό του Ναού μας).

Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να επικοινωνούν με τους υπεύθυνους της διδασκαλίας ή στα τηλέφωνα του Ιερού Ναού, 210.6511821 και 210.6564495, για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές.

 

 

 

© Copyright 2023 Καθεδρικός Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Φανερωμένης Χολαργού Back To Top

Δόξα σε Σένα Χριστέ, Λόγε του Θεού και Σοφία και Δύναμη και Θεέ Παντοκράτορα. Τι να Σού αντιδωρίσουμε εμείς οι άπραγοι για όλα όσα μας χάρισες; Όλα μας τα ᾿χεις δοσμένα Εσύ και τίποτ᾿ άλλο δεν ζητάς από μας πάρα ν᾿ αποδεχτούμε τη σωτηρία που μας πρόσφερες, δίνοντάς μας ακόμα και τη δύναμη για να το κάνουμε. Και την προσπάθειά μας πάλι νιώθεις για χάρη, γιατί είσαι απερίγραπτα αγαθός. Σ᾿ ευχαριστούμε, Εσένα που μας έδωσες την ύπαρξη, μα και μας χάρισες την αιώνια ζωή· Εσένα που και όταν την χάσαμε και την αρνηθήκαμε, μας οδήγησες πίσω σ' αυτήν με την ενανθρώπησή Σου, που καμιά γλώσσα δεν τολμά να ερμηνεύσει.

Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού