Ενοριακό φιλόπτωχο

Δραστηριότητες του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου κατά τη Μ. Εβδομάδα [2022]

Anthrwpia

Αγαπητοί αδελφοί μας,

Όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος η ενορία μας, στο μέτρο του δυνατού, θα βοηθήσει τους συνανθρώπους μας, στους οποίους συμπαραστέκεται όλο το χρόνο, και με τις εξής έκτακτες  δραστηριότητες:

Μεγάλη Δευτέρα:      Επίσκεψη δύο μελών του Δ.Σ. στο γηροκομείο της ενορίας Αγίας Παρασκευής Αττικής, στην οδό Ηπείρου, με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα.

Μεγάλη Πέμπτη:       Διανομή από το Κέντρο Ενοριακής Αγάπης του Ε.Φ.Τ., επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 59Α, δεμάτων αγάπης που θα περιλαμβάνουν τρόφιμα πρώτης ανάγκης και εορταστικά δώρα προς όλους τους βοηθουμένους.

Ώρες διανομής: από 10:00 έως 13.00.

Θερμή παράκληση προς κάθε ενορίτη μας:

  • Εάν γνωρίζετε κάποιον συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη, ενημερώστε μας. Το Κέντρο Ενοριακής Αγάπης θα είναι ανοικτό την Μ. Πέμπτη για κάθε προσερχόμενο εμπερίστατο αδελφό μας.
  • Όποιος επιθυμεί, μπορεί να συνδράμει στο Πασχαλινό Τραπέζι των συνανθρώπων μας, είτε με προσφορά τροφίμων, είτε με κάποια δωρεά στο κυτίο του Φιλοπτώχου ή ακόμα σε επικοινωνία με τον π. Ιωάννη.

Τα μέλη του Δ.Σ του Ε.Φ.Τ. του Ιερού Ναού μας, σας απευθύνουν τις θερμότερες ευχές για καλή Σταυροαναστάσιμη πορεία, με υγεία και κάθε ευλογία της προστάτιδας και εφόρου της πόλης μας, της Κυράς του Χολαργού, της Παναγιάς μας της Φανερωμένης.

Καλή Ανάσταση!

Η υποκρισία των Φαρισαίων και η κατ’ επάγγελμα επαιτεία, ομιλία του πρωτοπ. Ιωάννη Καλογερόπουλου (Δεκ. 2017)

Επίσκεψη σε αστέγους - διανομή ειδών πρώτης ανάγκης

astegoiΕπίσκεψη σε αστέγους (Τρίτη 2 Μάϊου 2017 ώρα 9.30 μ.μ.)

 

Το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, και στην τακτική κάθε Τρίτη βράδυ επίσκεψη και αναζήτησή τους στους δρόμους της Αθήνας, δεν μπορεί να μείνει αδιάφορο απέναντι στο τεράστιο αυτό πρόβλημα. Δεν μπορεί να στρέψει το βλέμμα αλλού, λες και το πρόβλημα, αφού δεν αφορά εμάς τους ίδιους, αφού δεν αφορά την ενορία μας, δεν υπάρχει…

Για το λόγο αυτό, προγραμμάτισε επίσκεψη σε αστέγους της Αθήνας στις 2 Μαΐου 2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 9.30 μ.μ.

Κλιμάκιο της ενορίας μας με νέους, θα προσφέρει ενδύματα, κουβέρτες, νερό, γλυκά, κρουασάν, χυμούς , είδη υγιεινής κ.ά. στους εμπερίστατους αδελφούς μας, ως ένδειξη αγάπης και συμπαράστασης στις δύσκολες συνθήκες της καθημερινής επιβίωσής τους.

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Εκδήλωση του Φιλοπτώχου μας για την ενίσχυση του καθημερινού συσσιτίου

ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ

Ενοριακό Φιλόπτωχο ταμείο

Φανερωμένης Χολαργού

 

Το Δ.Σ του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου του Ιερού Ναού Φανερωμένης Χολαργού, σας προσκαλεί στο αποκριάτικο Χορό που διοργανώνεται το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017, στις 18.30 - 24.00 στο κέντρο ΛΑΤΑΝΙΑ ( latania), 100 μέτρα από την στάση του μετρό Παλλήνη .

Η βραδιά θα περιλαμβάνει πλούσιο φαγητό και χορό με τα χορευτικά τμήματα της ενορίας μας. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ενίσχυση του καθημερινού Συσσιτίου της ενορίας μας.

Προσκλήσεις – Πληροφορίες: κάθε Σάββατο από 5.μ.μ έως 9μ.μ. στο Σήμαντρο. τηλ 21065 27 611 και στον : π Ιωάννη 6944 81 82 79.

Εκ του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου .

khpoueatro

Publish modules to the "offcanvs" position.