Εθελοντική αιμοδοσία σε μέρες καραντίνας: 67 «Ευχαριστώ!» από καρδιάς [Κυριακή των Βαΐων, 25/4/2021)

15042021

Η πρόθυμη προσέλευση 67 εθελοντών αιμοδοτών, που πρόσφεραν 59 φιάλες αίματος, σε μια περίοδο που οι ανάγκες της χώρας μας σε αίμα είναι τεράστιες, μας κάνει πραγματικά υπερήφανους για τα τεράστια αποθέματα αγάπης και προσφοράς των ενοριτών μας και των φίλων του Ιερού Ναού μας.

Μαζί με τις ευχαριστίες μας, σε όλους σας μαζί αλλά και στον καθένα σας ξεχωριστά, σας αξίζουν επίσης πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ διότι, η προσφορά σας αυτή έγινε κάτω απ΄τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες της πανδημίας. Επιδείξατε υποδειγματική υπομονή και συνεργαστήκατε άψογα, τόσο μαζί μας, όσο και με το νοσηλευτικό προσωπικό, ώστε να τηρηθούν όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας.

aim1Για τους παραπάνω λόγους σας ευχόμαστε από καρδιάς, η Παναγία Φανερωμένη να χαρίζει υγεία και δύναμη, σ΄ Εσάς προσωπικά και στις οικογένειές σας!

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» το οποίο, στο σύνολό τους, με μεγάλη προθυμία, "εδαπανήθησαν άπαντες εις το καθήκον".

Ευχαριστίες πολλές οφείλονται και σε όλα τα μέλη της Επιτροπής Ενοριακής Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Ναού μας, τα οποία, με ανεξάντλητη φροντίδα, αγάπη και ευγένεια ανταποκρίθηκαν, τόσο στις ανάγκες της αιμοδοσίας, όσο και -κυρίως- στην πολυώδυνη τήρηση των αναγκαίων μέτρων αποστάσεως, απολυμάνσεως και ασφαλείας.

Όλους σας, μέσα από την καρδιά μας, Σας ευχαριστούμε πολύ και Σας ευχόμαστε Καλή Μεγάλη Εβδομάδα και Καλή Ανάσταση!

 

Καθεδρ. Ι. Ν. Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού

Ενοριακή Επιτροπή Αιμοδοσίας