Εθελοντική αιμοδοσία στην ενορία Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Aimodosia Fanerwmeni

Αγαπητοί μας αδελφοί,

Στη σκιά της καταστροφικής πανδημίας του COVID-19, η οποία μας υποχρέωσε ν’ αλλάξουμε τρόπο ζωής, κάποιες ανάγκες εξακολουθούν να υπάρχουν και μάλιστα επαυξημένες. Είναι πολλοί οι συνάνθρωποί μας που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα για την αποκατάσταση της κλονισμένης τους υγείας και, μέρα με τη μέρα, γίνονται ολοένα και περισσότεροι. Αποτέλεσμα, κάθε ημέρα που περνάει, τ’ αποθέματα αίματος μειώνονται!

Dinw zwiΣτη δοκιμασία τους αυτή, στη μικρή ή μεγάλη περιπέτεια της υγείας τους, παίρνουν δύναμη από την δική μας αγάπη και «παρουσία». Γι’ αυτό, την Κυριακή των 27 Σεπτεμβρίου 2020, στην αίθουσα του «Σημάντρου», Ελ Βενιζέλου 59Α, από ώρα 09:00 π.μ., οι υπεύθυνοι της Αιμοδοσίας του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, σας περιμένουμε για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε μια υπόθεση ζωής που αφορά όλους μας. Να δώσουμε μαζί, λίγο από το αίμα που ρέει στις φλέβες μας, δηλώνοντας έτσι έμπρακτα, για ακόμα μία φορά, την αγάπη μας στους ασθενείς και πάσχοντες.

Η πρωτοφανής ανταπόκριση των αιμοδοτών μας στο προσκλητήριο της Κυριακής των Βαΐων 12 Απριλίου 2020 (162 αιμοδότες / 144 φιάλες αίματος) σε μια περίοδο που οι ανάγκες της χώρας μας σε αίμα ήταν τεράστιες (λόγω της διακοπής εισαγωγής αίματος από το εξωτερικό), μας δίνει την βεβαιότητα ότι, και αυτή τη φορά, η συνεισφορά μας στην ανακούφιση των πασχόντων αδελφών μας θα είναι εξίσου σημαντική.

Σας περιμένουμε!

Επισήμανση: Την ημέρα της Αιμοδοσίας θα χρειαστεί να θυμόμαστε το Α.Μ.Κ.Α. μας και, βέβαια, από την προηγούμενη ημέρα, θα πρέπει να μην έχουμε πάρει φάρμακα, ούτε να έχουμε καταναλώσει αλκοόλ. Επίσης, λόγω των ειδικών συνθηκών και των μέτρων προστασίας της υγείας όλων από τον κορωνοϊό, θα χρειαστεί να είμαστε όλοι οπλισμένοι με υπομονή. Για το λόγο αυτό, η ώρα λήξης της αιμοδοσίας ενδέχεται να παραταθεί και πέραν της καθορισμένης (13:30), ανάλογα με την προσέλευση.