Αιμοδοσία

Απολογισμός εθελοντικής αιμοδοσίας την Κυριακή των Βαΐων [9/4/2023]: 94 "Ευχαριστώ!" από καρδιάς - Στιγμιότυπα

15042021

Ένα πολύ μεγάλο και θερμό "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!" σε όλους Εσάς, τους 94 αιμοδότες, που προσήλθατε στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώσαμε στις αίθουσες του «Σημάντρου», προσφέροντας 83 φιάλες αίματος, σε μια περίοδο που οι ανάγκες της χώρας μας σε αίμα είναι διαρκώς τεράστιες.

aim1Η πρόθυμη προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών μας και σε αυτό το προσκλητήριο αγάπης της ενορίας μας, μας κάνει για άλλη μια φορά υπερήφανους για τα τεράστια αποθέματα αγάπης και προσφοράς των ενοριτών μας και των φίλων του Ιερού Ναού μας.

Ιδιαίτερη -και πάλι- αίσθηση προκάλεσε το μεγάλο ποσοστό συμμετοχής των νέων της ενορίας μας. Οι μισοί σχεδόν από τους εθελοντικά προσελθόντες αιμοδότες, ήταν ηλικίας κάτω των 30 ετών και, αρκετοί εξ' αυτών, έγιναν για 1η φορά αιμοδότες, γεγονός ιδιαίτερα ελπιδοφόρο για το μέλλον του πολύ σημαντικού αυτού θεσμού.

Ευχόμαστε σε όλους από καρδιάς, η Παναγία Φανερωμένη να χαρίζει υγεία και δύναμη, σ΄ Εσάς προσωπικά και στις οικογένειές σας!

Και αυτή τη φορά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» το οποίο, στο σύνολό του, με προθυμία και χαρούμενη διάθεση, "εδαπανήθησαν άπαντες εις το καθήκον".

Ευχαριστίες πολλές οφείλονται και σε όλα τα μέλη της Επιτροπής Ενοριακής Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Ναού μας, τα οποία, με την συνήθη ανεξάντλητη φροντίδα, αγάπη και ευγένεια ανταποκρίθηκαν, τόσο στις ανάγκες της αιμοδοσίας.

Όλους σας, μέσα από την καρδιά μας, Σας ευχαριστούμε πολύ και Σας ευχόμαστε Καλή Μεγάλη Εβδομάδα και Καλή Ανάσταση!

 

Καθεδρ. Ι. Ν. Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού

 

Στιγμιότυπα:

Publish modules to the "offcanvs" position.