Κυριακάτικο e-Αρχονταρίκι Ι.Ν. Φανερωμένης Χολαργού

«Στον καιρό της απομόνωσης, ας μη μένουμε μόνοι!»
pParthenios

Tην προσεχή Κυριακή (20/6/2021), η ενορία μας θα φιλοξενήσει εκτάκτως τον Αρχιμανδρίτη π. Παρθένιο, από την Ι.Μ. Εισοδίων της Θεοτόκου του μαρτυρικού Λιβάνου (βλ. σχετικό άρθρο "Η Ορθοδοξία σε κίνδυνο - Λίβανος" στην ιστοσελίδα του Ναού μας -τηλεφωνική συνέντευξη στην εκπομπή της Σοφίας Χατζή, στο ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας-).IMEisodionTheotokouLebanon

Ο π. Παρθένιος, καθ' οδόν προς το Άγιον Όρος, θα κάνει μια στάση 1,5 μέρας στην Αθήνα και, με την ευκαιρία αυτή, προγραμματίστηκε να συλλειτουργήσει με τους ιερείς μας στην Θεία Λειτουργία της Δευτέρας (Αγίου Πνεύματος) και να συμμετάσχει στον καθιερωμένο πανηγυρικό εσπερινό της ίδιας ημέρας, σε ανάμνηση του θαύματος της Παναγίας Φανερωμένης Λευκάδος.

Θεωρήσαμε λοιπόν ότι, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να τον έχουμε και "ζωντανά" στο e-Αρχονταρίκι μας, να πάρουμε την ευχή του, ν' ακούσουμε τις σκέψεις του με αφορμή την εορταζόμενη ημέρα της Πεντηκοστής και να μας μεταφέρει λίγη από τη φλόγα της Ορθοδοξίας που αδιάκοπα καίει από την εποχή των Αγίων Αποστόλων μέχρι τις μέρες μας στα μέρη του Λιβάνου.

Έτσι λοιπόν, την Κυριακή της Πεντηκοστής (20/6/2021), ώρα 20:30, θα έχουμε ένα έκτακτο e-Αρχονταρίκι, με θέμα:

"Πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τα Έθνη" - Η εξάπλωση του Αγίου Πνεύματος στον κόσμο

Εάν επιθυμείτε κι εσείςνα συμμετέχετε στη συντροφιά μας, δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα "ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ" (θα την βρείτε και στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μας) γράφοντας "ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ" στο πεδίο "Τίτλος δράσης".

Όπως κάθε Κυριακή, τον σύνδεσμο για την συνάντηση θα τον λάβετε στο email σας 1-2 ώρες πριν την συνάντηση.

Σας περιμένουμε!


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ