(εφαρμόζοντας στην πράξη το ευαγγέλιο της αγάπης...)

airΤο ακόλουθο γεγονός συνέβη κατά την διάρκεια ενός υπεραντλαντικού ταξιδίου.
Μία κυρία έτυχε να  καθίσει δίπλα σε ένα μελαψό  κύριο.
Η κυρία, φανερά εκνευρισμένη, ζήτησε από την αεροσυνοδό να της βρει άλλη θέση, επειδή δεν ήθελε να κάθεται δίπλα σε κάποιον μη «ευχάριστο» τύπο.
Η αεροσυνοδός της είπε ότι η πτήση ήταν γεμάτη, αλλά θα ερευνούσε εάν υπήρχε χώρος ελεύθερος, ακόμη και στη πρώτη θέση, ώστε να καλύψει το αίτημα της.
Oι υπόλοιποι επιβάτες βλέποντας τη  σκηνή, απογοητεύτηκαν πάρα πολύ, τόσο από τη κυρία με την αντικοινωνική της στάση, αλλά και με το γεγονός ότι μια τέτοια  παράλογη απαίτηση θα την οδηγούσε ακόμη και στη πρώτη θέση. 
Ο «δυστυχής» μελαψός επιβάτης, φανερά ενοχλημένος και συγχρόνως λυπημένος για την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε, προτίμησε να σιωπήσει.
Το κλίμα μέσα στο αεροπλάνο ήταν πολύ ψυχρό και η ατμόσφαιρα αφάνταστα ηλεκτρισμένη, αλλά η συγκεκριμένη κυρία έδειχνε ευτυχισμένη και χαρούμενη, που θα μετακόμιζε στη πρώτη θέση , μακριά από «εκείνο» το άτομο!
Λίγα λεπτά αργότερα η αεροσυνοδός επέστρεψε και είπε στη κυρία:air-Συγνώμη κυρία, η πτήση είναι γεμάτη και δεν υπάρχει κενή θέση. Ευτυχώς όμως βρήκα μία ελεύθερη στη πρώτη θέση!!! Moυ πήρε αρκετή ώρα, διότι έπρεπε να πάρω πρώτα την άδεια του κυβερνήτη για να γίνει αυτή η αλλαγή.
Συγκεκριμένα μου είπε ότι «με κανένα τρόπο δεν μπορούμε να πιέσουμε κάποιον να καθίσει δίπλα σε ένα τόσο μη ευχάριστο άτομο» και ενέκρινε αμέσως την αλλαγή.
Οι υπόλοιποι επιβάτες δεν μπορούσαν να πιστέψουν ό,τι άκουγαν εκείνη τη στιγμή. Η κυρία, με φανερή ικανοποίηση στο πρόσωπό, ετοιμάστηκε να σηκωθεί από τη θέση της.
Τότε η αεροσυνοδός γύρισε δίπλα, στον μελαψό κύριο και του είπε:
-Κύριε, αν θέλετε  ακολουθήστε με στην  πρώτη θέση!!! Εκ μέρους  της αεροπορικής μας εταιρίας, ο κυβερνήτης ζητά συγνώμη για το γεγονός που έτυχε σε σας, να καθίσετε δίπλα σε ένα τόσο μη ευχάριστο άτομο.
airΌλοι οι επιβάτες χειροκρότησαν και έδωσαν συγχαρητήρια στο πλήρωμα, γιατί χειρίστηκαν την υπόθεση τόσο αποτελεσματικά.
Πάντα υπάρχει μια ιδέα για να αντιμετωπίσουμε μια κρίση, απλά πρέπει να τη βρούμε!!! 
Εκείνη τη χρονιά ο κυβερνήτης και το πλήρωμα βραβεύτηκαν για την αντίδραση τους στη συγκεκριμένη πτήση.
Ας γίνει βίωμά μας ότι,
«Οι άνθρωποι μπορεί να ξεχάσουν ό,τι τους έχεις πει.
Μπορεί να ξεχάσουν ό,τι έχεις κάνει σε εκείνους,
Αλλά δεν ξεχνούν ποτέ το πώς τους έκανες να αισθανθούν».


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ