προσφοραΤακτικές και έκτακτες δραστηριότητες του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου κατά την περίοδο των εορτών Χριστουγέννων  και της Πρωτοχρονιάς.

1) Από 30 Νοεμβρίου έως αρχές Ιανουαρίου: Δωροέκθεση στην ενορία μας για την ενίσχυση του ενοριακού Συσσιτίου  (στο Σήμαντρο).

2) Από 9 έως 16 Δεκεμβρίου: Διεξαγωγή του Εράνου της Αγάπης στα όρια της ενορίας μας.

3) Στις 15 Δεκεμβρίου:
α) Προσφορά τακτικών οικονομικών βοηθημάτων σε άπορες οικογένειες.
β) Προσφορά οικονομικών βοηθημάτων σε φοιτητές – μαθητές.

4) Στις 24 Δεκεμβρίου: Εξομολόγηση και προσφορά των Αχράντων Μυστηρίων από τους Ιερείς του Ναού μας, σε αδελφούς μας που φιλοξενούνται στον «Αμερικανικό Οίκο Ευγηρίας» (οδός Περικλέους) και νοσηλεύονται στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ (λεωφ. Μεσογείων).

5) Στις 24 Δεκεμβρίου: παραμονή των Χριστουγέννων:
α) Προσφορά των Χριστουγεννιάτικων βοηθημάτων σε όλους τους τακτικά βοηθουμένους αδελφούς μας Από 11.00π.μ. έως 13.00.μ.μ
β) Ωράριο Λειτουργίας του Κέντρο Ενοριακής Αγάπης του Ιερού Ναού μας, ειδικά για την ημέρα αυτή, από 10:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ., προκειμένου να παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια σε τρόφιμα, χρήματα, κ.λ.π., σε όλους τους προσερχόμενους αδελφούς μας.

Στις 29 Δεκεμβρίου, εν όψει της Πρωτοχρονιάς:
α) Προσφορά σε καθέναν από τους τακτικά βοηθουμένους αδελφούς μας, μιας βασιλόπιτας, φρούτων, γλυκών, κρασιού κ.ά.
β) Ωράριο Λειτουργίας του Κέντρο Ενοριακής Αγάπης του Ιερού Ναού μας,  και για την ημέρα αυτή, από 10:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ., προκειμένου να παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια  σε όλους τους προσερχόμενους αδελφούς μας.

Το Δ.Σ του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου αισθάνεται την ανάγκη, για άλλη μια φορά, να ευχαριστήσει θερμά όλους τους ενορίτες του που, με κάθε τρόπο συμπαραστέκονται στις φιλανθρωπικές δραστηριότητες της ενορίας μας.

Καλά Χριστούγεννα και ευλογημένο το νέο έτος!

Από το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο.

 

προσφο'΄α


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ