Απολογισμός εθελοντικής αιμοδοσίας την Κυριακή 17/9/2023: 99 "Ευχαριστώ!" από καρδιάς

15042021

Ένα πολύ μεγάλο και θερμό "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!" σε όλους Εσάς, τους Εκατό παρά έναν(!) αιμοδότες, που προσήλθατε στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώσαμε στις αίθουσες του «Σημάντρου», προσφέροντας το πολύτιμο αγαθό που κυλά στις φλέβες μας και που τόσο μεγάλη ανάγκη το έχουν οι πάσχοντες αδελφοί μας.

aim1

Για άλλη μια φορά, τα τεράστια αποθέματα αγάπης και προσφοράς των ενοριτών και των φίλων του Ιερού Ναού μας, και η πρόθυμη προσέλευσή τους και σ' αυτό το προσκλητήριο αγάπης της ενορίας μας, μας κάνουν πραγματικά υπερήφανους! 

Επιπρόσθετα, το μεγάλο ποσοστό συμμετοχής των νέων της ενορίας μας  και σ' αυτό το προσκλητήριο (πολλοί εκ των οποίων έγιναν για 1η φορά αιμοδότες), μας κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξους για το μέλλον του πολύ σημαντικού αυτού θεσμού.

Ευχόμαστε σε όλους από καρδιάς, η Παναγία Φανερωμένη να χαρίζει υγεία και δύναμη, σ΄ Εσάς προσωπικά και στις οικογένειές σας!

Και αυτή τη φορά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» το οποίο, στο σύνολό του, με προθυμία και χαρούμενη διάθεση, "εδαπανήθησαν άπαντες εις το καθήκον".

Ευχαριστίες πολλές οφείλονται και σε όλα τα μέλη της Επιτροπής Ενοριακής Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Ναού μας, τα οποία, με την συνήθη ανεξάντλητη φροντίδα, αγάπη και ευγένεια ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες της αιμοδοσίας.

Όλους Σας, μέσα από την καρδιά μας, Σας ευχαριστούμε πολύ!

 

Καθεδρ. Ι. Ν. Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού

 

Στιγμιότυπα:


Εκτύπωση   Email