Εντυπωσιακή η ανταπόκριση στο κάλεσμα για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμοπαθείς Τουρκίας και Συρίας

Earthqake Turkey

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας

Εντυπωσιακή και ιδιαίτερα συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση των πολιτών του Χολαργού στο κάλεσμα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για επείγουσα συγκέντρωση ανθρωπιστικού υλικού από τους Ιερούς Ναούς για την ανακούφιση των πληγέντων στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας.

Μέσα στον ελάχιστο χρόνο των 7 ημερών, συγκεντρώθηκαν από τις 3 ενορίες της πόλης του Χολαργού (Φανερωμένης, Τιμίου Σταυρού και Αγίας Τριάδος) 50 καινούργια / καινουργή κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες και παπλώματα), 133 κούτες με τρόφιμα και πολυάριθμες συσκευασίες εμφιαλωμένου νερού.

Ειδικότερα, από την ενορία του Ιερού Ναού Φανερωμένης Χολαργού συγκεντρώθηκαν:

  • 33 καινούργια παπλώματα και κουβέρτες
  • 99 κούτες με ενδεδειγμένα τρόφιμα    και
  • 50 συσκευασίες εμφιαλωμένου νερού

Θερμές ευχαριστίες οφείλονται σε όλους όσοι συνεισέφεραν στην εντυπωσιακή αυτή πράξη Χριστιανικής Αγάπης και Αλληλεγγύης, είτε με την προσφορά τους σε είδη, είτε και με την εθελοντική προσφοράς εργασίας στο επίπονο έργο της συγκέντρωσης, ταξινόμησης και συσκευασίας των ειδών που προσφέρθηκαν.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες, επίσης, οφείλονται στον κ. Κων/νο Μουτεβελή για την διάθεση φορτηγού και την δωρεάν μεταφορά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Ελευσίνας των ειδών που συγκεντρώθηκαν από τις 3 ενορίες.

Η Υπεραγία Θεοτόκος, προστάτις της ενορίας μας αλλά και ολόκληρης της πόλης του Χολαργού, να ευλογεί και να προστατεύει όλους!

 

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο

Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού

 

 


Εκτύπωση   Email