Τεύχος 82  29 Οκτωβρίου 2013

            

Διήμερη Προσκυνηματική Εκδρομή στην Παναγία Σκριπού στον Ορχομενό, στους Δελφούς & στην Αράχωβα & στις Ιερές Μονές Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγ. Μαρίνης Λοκρίδος, Λυκούρεσι, Ιερουσαλήμ, Προφ. Ηλιού Παρνασσίδος

Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Νοεμβρίου

  

Σάββατο 2 Νοεμβρίου: Αναχώρηση από τον Ιερό μας Ναό στις 06:45. Ενδιάμεση στάση για καφέ στο Olympus Plaza και εν συνεχεία θα μεταβούμε στην Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Λυκούρεσι, στην Χαιρώνεια & έπειτα σε ένα τοπίο απίστευτης ομορφιάς και κάλλους όπου είναι σκαρφαλωμένο το Μοναστήρι της Κοιμ. Θεοτόκου Αγ. Μαρίνης Λοκρίδος. Θα ανεβούμε προς την Δαύλεια όπου θα προσκυνήσουμε την Ι. Μ. Ιερουσαλήμ. Κατόπιν θα οδηγηθούμε στο Ζεμενό Αραχώβης για το μεσημεριανό μας, θα πιούμε τον απογευματινό μας καφέ στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα και θα καταλήξουμε στους Δελφούς όπου αφού θα τακτοποιηθούμε στα δωμάτια του Ξενοδοχείου μας θα έχουμε όλο τον χρόνο ελεύθερο.
Κυριακή 3 Νοεμβρίου: Θεία Λειτουργία στην Ι. Μ. Προφήτου Ηλιού Παρνασσίδος. Αφού πάρουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο μας και τις βαλίτσες μας για την επιστροφή μας, θα κατεβούμε για μία μικρή στάση στην Ιτέα, θα περάσουμε από την Δεσφίνα και θα γευματίσουμε στο ηρωικό Δίστομο, όπου όποιος θέλει μπορεί να επισκεφθεί και το μουσείο θυμάτων του ναζισμού. Θα πάρουμε σιγά σιγά την επιστροφή μας για τον Ναό μας και την πόλη μας με ενδιάμεση στάση για προσκύνημα στην Παναγιά Σκριπού στον Ορχομενό, όπου έσωσε η Παναγία μας την πόλη του Ορχομενού από θαύμα στην Γερμανική Κατοχή και είναι χτισμένος ο ναός πάνω στα ερείπια του Ιερού των Χαρίτων.
Διανυκτέρευση στο Ξενοδοχείο Parnassos Δελφοί 3* με θέα στον Κορινθιακό Κόλπο.

Πληροφορίες στους Επιτρόπους του Ι. Ναού μας & στον π. Συνέσιο τηλ. 210 6511821
Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε ένα πολύ όμορφο διήμερο σε μέρη απίστευτης ομορφιάς προσκυνώντας σε Μοναστήρια αγιασμένα και ιστορικά, περικυκλώνοντας τον Παρνασσό!

   


  

Β΄ Θεία Λειτουργία
Από την Κυριακή 3 Νοεμβρίου αρχίζει και πάλι η τέλεση Β΄Θείας Λειτουργίας στον καθεδρικό Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού.
Η Β΄Θεία Λειτουργία αρχίζει στις 10.30 π.μ. και απολύει γύρω στις 11.45 π.μ.
Σε αυτή ψάλλει βυζαντινή εκκλησιαστική Χορωδία.
Είναι μια ευκαιρία για συμμετοχή στον κυριακάτικο εκκλησιασμό, που προσφέρεται σε νέους, οικογένειες με μικρά παιδιά και γενικά σε όσους για αντικειμενικούς λόγους δεν διευκολύνονται στη συμμετοχή της πρώτης Θείας Λειτουργίας.
 


                    

      ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ Ι. ΝΑΟΣ (ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ)
ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
τηλ.: 210.6511.821 – fax.: 210.6549.821
www.faneromenihol.gr , e-mail: fanhol@otenet.gr

            


           

Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Ενημερωτικό, παρακαλούμε πατήστε εδώ
Εάν λαμβάνετε το Ενημερωτικό περισσότερες από μία φορά, παρακαλούμε πατήστε εδώ