Τεύχος 75  10 Μαΐου 2013

            

  Αγαπητοί μας Ενορίτες,

 
Χριστός ανέστη!

 

      

Με τα Σωτήρια Πάθη και την ένδοξο Ανάστασή του ο Κύριος ξανα - άνοιξε τον κλεισμένο παράδεισο στο ανθρώπινο γένος και του έδωσε την ευκαιρία να ψάλλει, αλλά κυρίως να πιστεύει και να ελπίζει στο χαρμόσυνο νέο «Χριστός Ανέστη εκ νεκρών θανάτω θάνατον πατήσας…».

Καθώς λοιπόν ζούμε στην αναστάσιμη χαρά της Εκκλησίας μας, οι υπεύθυνοι της Επιτροπής Αιμοδοσίας της ενορίας Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού σας καλούμε να προσέλθετε στο Ναό μας και να προσφέρετε λίγο αίμα, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθειά μας να συλλέξουμε μερικές μονάδες αίματος. Σκοπός της προσπάθειάς μας αυτής είναι να βοηθήσουμε ενορίτες μας στην ώρα της ανάγκης!

Σας ευχαριστούμε θερμά που μέχρι τώρα καταφέρατε και δώσατε λίγο από το αίμα σας και έτσι σώθηκε κάποιος συνάνθρωπός μας. Όμως….!

Μην ξεχάσετε! Ελάτε ξανά στην Εκκλησία της Φανερωμένης Χολαργού την πρώτη Κυριακή μετά το Πάσχα (του Θωμά), στις 12 Μαΐου 2013, για να υποστηρίξετε την εθελοντική, μη αμοιβόμενη, αιμοδοσία. Προσφέρετε λίγο από το αίμα σας για να σώσετε τη ζωή κάποιου συνανθρώπου σου. Η προσφορά σας αυτή θα είναι πραγματικά ανεκτίμητη, γιατί:

Χιλιάδες άνθρωποι θα πέθαιναν κάθε μέρα, αν κάποιοι από εμάς δεν προσέφεραν λίγο από το αίμα τους.

Με τις καλύτερες ευχές μας για «πραγματική Ανάσταση» σας περιμένουμε !Η Επιτροπή Αιμοδοσίας του Ιερού Ναού.
 


Υ.Γ Την προηγουμένη ημέρα αποφεύγουμε φάρμακα, αλκοολούχα ποτά και ασπιρίνες.

Αν μπορέσεις ενημέρωσε ένα φίλο σου, γνωστό ή συγγενή σου. Αξίζει αυτή η προσφορά!
  


          

Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Ενημερωτικό, παρακαλούμε πατήστε εδώ
Εάν λαμβάνετε το Ενημερωτικό περισσότερες από μία φορά, παρακαλούμε πατήστε εδώ