Μονη ΕισοδειωνΠάμε εκδρομή; Ναι!!!

Με πολλή μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η ενορία μας διοργανώνει εκδρομή για όλους όσους παρακολούθησαν κάποιον από τους τρεις συνολικά σεμιναριακούς κύκλους για γονείς, που πραγματοποιήθηκαν στο Ναό μας από το Κέντρο Πρόληψης του Ιδρύματος Ψυχοκοινωνικής Αγωγής και Στήριξης «ΔΙΑΚΟΝΙΑ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με θέμα: «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ».

Πότε θα πάμε; Μήπως ξέρετε και πού θα πάμε;

Την Κυριακή 19 Ιουνίου, αναχωρούμε από την πλατεία της Φανερωμένης στις 7.30 π.μ.

Στη διαδρομή θα εκκλησιασθούμε στην Ιερά Μονή Εισοδείων Θεοτόκου στο Μαρκόπουλο Ωρωπού...

...και θα συνεχίσουμε για τον τελικό μας προορισμό: την Ιερά Μονή Σαγματά Υπάτου Θηβών.

Το μοναστήρι αυτό αποκαλείται και «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» διότι εκεί υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου υπάρχουν λείψανα του Αγίου Λουκά του ιατρού, επισκόπου Συμφερουπόλεως της Κριμαίας, και μεγάλη συλλογή προσωπικών αντικειμένων του Αγίου.

Θα προσκυνήσουμε και τελικά το μεσημέρι θα αναζητήσουμε ένα τόπο για την υλική τροφή μας, αφού όμως πρώτα έχουμε λάβει πλούσια πνευματική τροφή.

Επιστροφή στην πεζότητα της Αθήνας νωρίς το απόγευμα.

Θα έλθουν και τα παιδιά μαζί;

Βεβαίως. Όπως και ο/η σύζυγος, ασχέτως εάν παρακολούθησε ή όχι το σεμινάριο. (Πάρτε και μπάλα μαζί, υπάρχει χώρος για παιχνίδι!).

Θερμή παράκληση: να μας ενημερώσετε για τον ακριβή αριθμό των μελών της οικογένειάς σας, που θα έλθουν μαζί μας, για να το γνωρίζουμε. Επικοινωνήστε σχετικά με τον π. Ιωάννη (στο e-mail του ή στο τηλέφωνό του).

Θα έλθει και η Βασιλική μαζί;

Ε, φυσικά. Τι ερώτηση είναι αυτή;

Σας περιμένουμε!


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ