Τακτικές και έκτακτες δραστηριότητες του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου κατά την περίοδο των εορτών Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς.

 

Στις 15 Δεκεμβρίου:  11.π.μ. -13.00 μ.

α) Προσφορά τακτικών οικονομικών βοηθημάτων σε άπορες οικογένειες.

β) Προσφορά οικονομικών βοηθημάτων σε φοιτητές – μαθητές.

γ) Προσφορά τροφίμων πρώτης ανάγκης σε άπορες οικογένειες.

 

Από 12 έως 20 Δεκεμβρίου: Διεξαγωγή του Εράνου της Αγάπης στα όρια της ενορίας από τις εθελόντριες κυρίες της ενορίας μας.

 

Στις 23 Δεκεμβρίου: Εξομολόγηση και προσφορά των Αχράντων Μυστηρίων από τους Ιερείς του Ναού μας, στους  αδελφούς μας που φιλοξενούνται στον «Αμερικανικό Οίκο Ευγηρίας» (οδός Περικλέους) , και νοσηλεύονται στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα ΙΑΣΩ  (λεωφ.  Μεσογείων).

 

Στις 24 Δεκεμβρίου: παραμονή των Χριστουγέννων:

α) Προσφορά των έκτακτων Χριστουγεννιάτικων βοηθημάτων σε όλους τους τακτικά βοηθουμένους αδελφούς μας. Τα βοηθήματα περιλαμβάνουν κρέας, πατάτες, κρασί, φρούτα, χυμό, γλυκά και επιπλέον, για τους φοιτητές μας, ένα βιβλίο.

β) Ωράριο Λειτουργίας του Κέντρου Ενοριακής Αγάπης του Ιερού Ναού μας, ειδικά για την ημέρα  αυτή, από 10:00π.μ. έως 18:00μ.μ, προκειμένου να παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια σε τρόφιμα, χρήματα, ρούχα κ.λ.π., σε όλους τους προσερχόμενους αδελφούς μας.

 

Στις 29 Δεκεμβρίου:  εν όψει της Πρωτοχρονιάς:

α) Προσφορά σε καθέναν από τους τακτικά βοηθουμένους αδελφούς μας, μιας βασιλόπιτας, φρούτων, γλυκών, κρασιού κ.ά.

β) Ωράριο Λειτουργίας του Κέντρο Ενοριακής Αγάπης του Ιερού Ναού μας, ειδικά για την ημέρα αυτή, από 10:00π.μ. έως 18:00μ.μ., προκειμένου να παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια σε τρόφιμα,  χρήματα, ρούχα κ.λ.π., σε όλους τους προσερχόμενους για να τη ζητήσουν χειμαζόμενους αδελφούς μας.

 

charity

 


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ