Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, παρουσία εκκλησιαστικών και τοπικών παραγόντων, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 εκδήλωση προβολής του έργου του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου “ΣΗΜΑΝΤΡΟ”, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 30 χρόνων από την στέγασή του στο ιδιόκτητο κτίριό του επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 59Α στο Χολαργό. Η εκδήλωση απετέλεσε και έκφραση μνήμης και τιμής προς τους ιδρυτές και τα διατελέσαντα μέλη του Συλλόγου “ΣΗΜΑΝΤΡΟΝ”, και ιδίως προς τον ιδρυτή του και πνευματικό συμπαραστάτη μακαριστό Αρχιμανδρίτη Θεόκλητο Φεφέ και τον μακαριστό πρώτο πρόεδρο του Συλλόγου Μιχαήλ Καρβελά.
 
Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος έκανε μία επισταμένη ιστορική αναφορά στη διαδρομή του «Σημάντρου» και τις προσπάθειες του π. Θεοκλήτου και των συνεργατών του, ενώ ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πρωτοπρ. π. Ιωάννης Καλογερόπουλος μίλησε για το σήμερα και το αύριο, την εκτεταμένη ανακαίνιση, τις νέες δραστηριότητες και τις προοπτικές.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης συμπληρώθηκε ιδιαίτερα από ποιοτικό πρόγραμμα τραγουδιών και χορών που παρουσίασαν, η χορωδία των Μουσικών Ηχοχρωμάτων, υπό τη διεύθυνση του χοράρχη κ. Δημητρίου Μουζάκη και τα μέλη των χορευτικών τμημάτων του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδάσκαλου κ. Στάθη Καλογερόπουλου, που βρίσκουν στέγη στους φιλόξενους χώρους του “ΣΗΜΑΝΤΡΟΥ”.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Πρωτοπρ.  π. Νικόλαος Σιάτος, Αρχιερατικός Επίτροπος, ως εκπρόσωπος του Μακ. Αρχιεπισκόπου Αθηνών & πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄, ο πρ. πρόεδρος της Βουλής κ. Β. Πολύδωρας, ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Η. Αποστολόπουλος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι συλλόγων, εκπαιδευτικοί, οι Ιερείς της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού και πλήθος κόσμου.

 

Δείτε εδώ αναλυτικό φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση

 

 


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ